Injektions- och laserbehandlingar

Vissa skönhetsproblem är svåra att få bukt med hemma, då är det perfekt med en injektions-eller laserbehandling. Det är en känsla av lyx att gå till en salong och göra en behandling som man tänkt på att man ska göra en längre tid. De två vanligaste behandlingarna är restylan och botox. En professionell skönhetssalong erbjuder allt som du kan tänkas behöva inom avancerade skönhetsbehandlingar

Botox

Botox är ett muskelavslappnande ämne som har använts sedan 50-talet för att behandla muskelspänningar runt ögat. Sedan 90-talet har botox använts för kosmetiska behandlingar och är idag den vanligaste skönhetsbehandlingen som utförs av läkare i världen.

Efter en botoxbehandling blir din hud betydligt mycket slätare och rynkorna minimeras, de muskler som inte behandlas fortsätter att fungera precis som vanligt.

Restylan

Restylanfillers ger resultat som ser helt naturligt ut och det är helt ofarligt eftersom det i grunden är hyaluronsyra som är mycket likt en annan hyaluronsyra som finns i kroppen.

Eftersom restylan inte ger ett permanent resultat är det en jättebra behandling för dig som inte är helt säker på att du vill förändra ditt utseende permanent.